Na zimno smakuje trochę jak roślinny, mocno wodnisty oscypek... :
Podgrzałam go na patelni z warzywami :
Na ciepło zyskuje jeszcze większą sprężystość, nie łamie się tak ładnie jak oscypek, jest jakby bardziej rzadkie, choć jednocześnie sprężysto-galaretkowate. Gdyby nie było wędzone, to w ogóle nie miałoby smaku - jedynie jakiś roślinny posmak.
Ciekawe do spróbowania, ale kiełbaski zdecydowanie lepsze. W ogóle niepodobne do ziaren soi dodawanych do pieczywa. Nie... doświadczenie raczej nie do powtórzenia.
Ocena : 3,5/6
Kaloryczność : 137 kcal/100 g
Zakupione : Auchan
Cena : 4,18 zł
Ocena : 3,5/6
Kaloryczność : 137 kcal/100 g
Zakupione : Auchan
Cena : 4,18 zł
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz